Over ons

Gepassioneerd over textielbedrukken.

We werkten vanuit huis, vooral  voor vrienden en kennissen. Gelijktijdig stonden we met een kraam op markten en braderieën en werkten we de zomers in Renesse (anekdotes genoeg!). Mond-tot-mondreclame deed uiteindelijk de rest.

We gingen textiel drukken voor vrienden van vrienden en de klantenkring groeide. En opeens mochten we gaan werken voor onbekenden. Voor een bedrijf dat houdt van persoonlijk contact  was dat even wennen. Toch overheerste vooral trots.

Wat we doen, dat doen we goed. Flexibel zijn en kwaliteit leveren is de beste reclame, zo hebben we gemerkt.

Onze waarden

Persoonlijk

Door de jaren heen leert de ervaring dat een persoonlijke aanpak ons meer brengt dan waar we van zouden kunnen dromen. Daarom nemen we je serieus en kijken naar jouw wensen.

Service

Net dat beetje extra. Daar gaan we voor, omdat we zien dat jij daar blij van wordt, en wij dus ook. We denken altijd met je mee zodat jij de best passende producten ontvangt.

Kwaliteit

Doordat we zelf veel verschillende merken, technieken en middelen hebben uit kunnen testen de afgelopen jaren kunnen we jou de beste kwaliteit bieden!

Groeien.

Ons huis verlieten we voor een groter pand, dat al gauw ook te klein werd. Ondertussen leerden we onszelf de fijne kneepjes van het vak, zochten we uit welk materiaal het beste is, wat de beste merken zijn en welke printers topkwaliteit geven. Het opdoen van ervaring was onze leerschool of in hippe taal: learning by doing.

Inmiddels verblijven we met onze loods, printafdeling en kantoor alweer een paar jaar op industrieterrein Ladonk in Boxtel. We bedrukken hier bedrijfskleding, sportkleding én beheren er onze webshops zoals:

Wij maken gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.