Laat je kleding bedrukken in Den Bosch.

Van werkkleding tot sportkleding.

Kleding bedrukken met echte expertise! Nieuwe sportshirts met alle sponsoren erop, of een nieuwe outfit voor je werknemers. Alles is mogelijk bij Jonas Textielbedrukking in Den Bosch.

Kleding bedrukken met echte expertise! Nieuwe sportshirts met alle sponsoren erop, of een nieuwe outfit voor je werknemers. Alles is mogelijk bij Jonas Textielbedrukking.

Hoe we werken.

Bij ons ben je aan het juiste adres voor kleding bedrukken op een creatieve manier. Nadat we de wensen in kaart hebben gebracht, kunnen we advies uitbrengen welk kledingmerk en welke drukwijze het beste past bij de vraag. Het bedrukken van textiel in Den Bosch valt of staat met het juiste materiaal. Dat geldt zowel voor de bedrukking als voor de materiaalkeuze van de kleding. In ons advies staat kwaliteit altijd voorop. 
Vervolgens gaan we aan de slag. Bij twijfel is het mogelijk om een sample te laten maken waarmee je kunt testen of het product geworden is zoals je dat voor ogen hebt.

Sportkleding.

Naast bedrijfskleding zijn wij zeer ervaren in het bedrukken en personaliseren van sportkleding. Heb jij passende tenues nodig voor het hele team? Een rugnummer, sponsor of logo dat op de shirts en/of broeken vermeld moet worden? Wij denken graag met je mee en zorgen ervoor dat je goed gekleed op het sportveld verschijnt.

Hoe we dat doen.

Voor het bedrukken van de bedrijfskleding, de sportkleding en onze specials werken we met verschillende technieken. Hierdoor kun je uit meerdere prijsklassen kiezen.
Met onze  diverse transfers kunnen we zelfs de full color variant van het ontwerp in eigen huis maken in Den Bosch. Dit is een enorm voordeel: snelle levertijden en jouw textielproduct altijd op voorraad met de typische kleureigenschappen. 

Kraakheldere transfers.

Wij zijn de pioniers in het gebruik van DTF techniek. DTF staat voor ‘Direct To Film’ en is een nieuwe druktechniek die het mogelijk maakt om een kraakheldere transfer te drukken op lichte of donkere shirts. Door te printen op een transferfolie, kan uw ontwerp, met behulp van kleefpoeder, direct met een hittepers op uw textiel gedrukt worden. De drukmethode kan op 100% Katoen, Polyester, 50/50 mengsels, Leer en nog zoveel meer drukken.

Kortom, voor grote of kleine opdrachten, grote aantallen of één stuk: wij hebben altijd wel een oplossing in huis in Den Bosch!

Meer weten? Neem contact met ons op, we laten graag zien wat voor je kunnen betekenen.

VAKANTIE!

Jonas wenst
jou ook een
fijne vakantie!

Van ma 5 t/m vr 9 augustus zijn wij gesloten

Wij maken gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.