Je kleding bedrukken voor
jouw klant of webshop in Noord-Brabant.

Jonas Textielbedrukking is jouw partner in loondruk in Noord-Brabant.

Je kunt ook bij Jonas textielbedrukking terecht met je eigen kleding om deze te laten bedrukken.

Hoe we werken bij Jonas in Noord-Brabant

Als bedrijf in de kledingbranche in Noord-Brabant wil je ook de bedrukking van kleding kunnen aanbieden. Maar niet de inspanning en zorgen van het drukproces hebben. Loondruk is dat een perfecte uitkomst!

Dat begrijpen wij! En daarom kun je dit proces door ons laten uitvoeren zonder dat jij of jouw klant hier extra inspanning voor hoeft te leveren.

Zie ons als jouw persoonlijke textieldrukkerij op afstand in Noord-Brabant, maar wel binnen handbereik! Bekijk ook onze andere diensten.

Hoe we dat doen.

Voor het bedrukken van de bedrijfskleding, de sportkleding en onze specials werken we met verschillende technieken. Hierdoor kun je uit meerdere prijsklassen kiezen.
Met onze  diverse transfers kunnen we zelfs de full color variant van het ontwerp in eigen huis maken. Dit is een enorm voordeel: snelle levertijden en jouw textielproduct altijd op voorraad met de typische kleureigenschappen. Jouw textieldrukkerij op afstand in Noord-Brabant. 

Kraakheldere transfers.

Wij zijn de pioniers in het gebruik van DTF techniek. DTF staat voor ‘Direct To Film’ en is een nieuwe druktechniek die het mogelijk maakt om een kraakheldere transfer te drukken op lichte of donkere shirts. Door te printen op een transferfolie, kan uw ontwerp, met behulp van kleefpoeder, direct met een hittepers op uw textiel gedrukt worden. De drukmethode kan op 100% Katoen, Polyester, 50/50 mengsels, Leer en nog zoveel meer drukken.

Kortom, voor grote of kleine opdrachten, grote aantallen of één stuk: wij hebben altijd wel een oplossing in huis!

Meer weten? Neem contact met ons op, we laten graag zien wat voor je kunnen betekenen.

Wij maken gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.